Deelnemers

Are you ready to race?

Welkom op de deelnemers pagina van RoboKarts 2019

Deelnemers Pagina

Lieve deelnemers, welkom op deze pagina speciaal voor jullie! Hier vinden jullie allerlei informatie die voor jullie belangrijk kan zijn. Zo staan er updates over de borrelcolleges, relevante aanbiedingen en inspiratie over deelnemende teams van vorig jaar. Hopelijk lukt het jullie hiermee een fantastische RoboKart te bouwen!
Borrelcollege

Hieronder vinden jullie alle updates over de borrelcolleges! Het eerste borrelcollege zal 3 juni plaatsvinden. Kijk hieronder voor meer informatie.

Korting op onderdelen

Om jullie zo veel mogelijk te helpen, zullen we hier nuttige tips geven om je karretje zo goedkoop mogelijk te kunnen maken!

Inspiratie 2018

Zijn jullie benieuwd hoe teams zich in 2018 klaargemaakt hebben voor RoboKarts? Neem hier snel een kijkje en zie hoe het winnende team van vorig jaar zich heeft voorbereid op de wedstrijd!

Borrelcolleges

3 juni is het zo ver, het eerste borrelcollege van RoboKarts 2019! Dit eerste borrelcollege, mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor MeeMaken BV, zal groots uitpakken. Met bussen zullen we om 17:45 vertrekken en afreizen naar Zaandam. Hier krijgen we een korte rondleiding bij een van de bedrijven van MeeMaken BV, een diner en uiteraard een college over het bouwen van een RoboKart! Hier zal onder andere bekend gemaakt worden hoe de baan er dit jaar uit zal zien. Dit zal afgesloten worden met een borrel. Al met al een geweldige gelegenheid om alle deelnemers te leren kennen en meer te leren over de wedstrijd!

 

 

Korting op onderdelen

Om jullie zo veel mogelijk te helpen, zullen we hier nuttige tips geven om je karretje zo goedkoop mogelijk te kunnen maken:

- Elektronica Voor Jou:
Zoals jullie hebben kunnen zien is het dit jaar nieuw dat je met een team deel kan nemen in de categorie 'Pimp je frame'. Deelnemers in deze categorie krijgen van ons een frame, dat ze zelf nog kunnen uitbreiden met gadgets en moeten aansturen. Deze categorie wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Elektronica Voor Jou. Maar dat is niet alles: buiten dat ze de frames sponsoren, geven ze ook graag korting aan jullie! Check dus zeker eens hun website en neem bij interesse in contact met ze op. Vergeet hierbij niet te vermelden dat het voor RoboKarts is!

- PMB shop:
PMB shop is de materialen shop van IO op de TU Delft. Met de beheerders is afgesproken dat deelnemers van RoboKarts hier ook terecht kunnen voor materiaal! Dit kan op vertoon van je inschrijfmail. Let op: bevestigingsartikelen zijn uitgesloten.

 

Winnaars 2018

Benieuwd hoe je je het beste voor kan bereiden op de wedstrijd? Op zoek naar inspiratie? Of gewoon benieuwd wie de winnaars zijn van RoboKarts 2018? Check het filmpje hiernaast!